EN | BM

Pemasangan Paip

Sebelumnya 30 / 32 Seterusnya

Pemasangan Paip Lain-lain


Mengandungi kebocoran tandas atau paip pecah adalah sesuatu yang tidak menguntungkan bagi kebanyakan orang. Hanya berfikir tentang alat perkakasan seperti pemutar skru, jigsaw atau bolt, dan menambah pengetahuan yang tidak diketahui mengenai proses pembaikan boleh menjadi sakit kepala. Itulah sebabnya pemilihan dan keputusan yang dibuat oleh kontraktor yang dipilih adalah penting. Boon Chye Plumbing adalah tukang paip terkemuka di Selangor. Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pembaikan paip untuk pelanggan komersial kediaman dan perniagaan di seluruh Lembah Klang.

Sebagai tukang paip yang berpengalaman di Selangor, Boon Chye Plumbing melayani semua jenis perkhidmatan pembaikan paip terutamanya dalam pembaikan paip, pemasangan paip, pembaikan kebocoran papak, penapisan, perkhidmatan pembersihan longkang, paip pecah, pembaikan kebocoran tandas, pembaikan pemanas air dan pemasangan pam tandas & air.

Tindakan cepat dan rekod prestasi terbuktinya kami sebagai tukang paip berkualiti di Selangor, perkhidmatan pembaikan paip disediakan pada bila-bila masa dalam 24/7. Syarikat kami menyediakan pasukan tukang paip dan jurutera yang terlatih dan berpengalaman untuk membantu anda memperbaiki dan menyelesaikan masalah paip di rumah. Para pelanggan juga tidak perlu bimbang kerana sebut harga adalah percuma, menyeluruh, dan yang paling penting tidak ada caj tersembunyi atau tambahan. Semua yang dipetik adalah telus, dan itulah sebabnya Boon Chye Plumbing adalah pilihan terbaik tukang paip di Selangor.
Sila tinggalkan pertanyaan anda disini, kami akan balas secepat mungkin.
Nama*  
Nama Syarikat  
Produk Berminat  
Kuantiti  
Emel*  
No. Telefon*  
Lampiran  
*only support gif, jpeg, jpg, png, pdf
Mesej*  

Tukar ke versi mobile