EN | BM

Pendawaian Elektrik

Sebelumnya 31 / 32 Seterusnya

Pendawaian Elektrik Lain-lain


Kerja-kerja pendawaian elektrik adalah teliti kerana kesilapan kecil dalam pemasangan atau perkhidmatan pembaikan serius boleh merosakkan rumah anda. Langkah yang salah dalam pemasangan wayar boleh menyebabkan kebakaran elektrik yang serius. Selain itu, wayar dan kabel lama cenderung rosak, oleh itu kerja-kerja penyelenggaraan diperlukan setiap beberapa tahun untuk memastikan keselamatan penghuninya.

Selain perkhidmatan paip, Boon Chye menawarkan perkhidmatan pendawaian dan penyelenggaraan elektrik untuk rumah dan juga bangunan komersial. Pasukan profesional kami sangat berpengalaman, pada masa yang sama mereka memberi perhatian kepada butiran dalam kerja yang mereka lakukan. Oleh itu, kami mengendalikan semua tugas kami dengan berhati-hati terhadap keselamatan pelanggan kami.

Kami menyediakan perkhidmatan pendawaian elektrik untuk semua peralatan rumah anda seperti pencahayaan dalaman dan luar, kipas siling, soket kuasa dan banyak lagi. Pengetahuan luas kami dalam pendawaian selain dari paip akan memastikan anda mendapat nilai terbaik daripada wang anda sambil menjaga keselamatan anda, keluarga dan pelanggan anda.
Sila tinggalkan pertanyaan anda disini, kami akan balas secepat mungkin.
Nama*  
Nama Syarikat  
Produk Berminat  
Kuantiti  
Emel*  
No. Telefon*  
Lampiran  
*only support gif, jpeg, jpg, png, pdf
Mesej*  

Tukar ke versi mobile