EN | BM

Tentang Kami

Boon Chye Plumbing & Electrical Services merupakan perkhidmatan pembaikan dan penyelenggaraan paip yang cemerlang dan profesional untuk semua jenis bangunan industri, komersial dan kediaman di seluruh Kuala Lumpur dan Selangor.

Kami mengkhusus dalam Bocor Bumbung, Suntikan PU, Paip Air / Tangki / Heather dan banyak lagi. Pasukan tukang paip kami yang bersedia 24/7 akan memastikan anda memperbaikikan semua masalah paip dengan cekap and tepat. Dengan banyak tahun pengalaman dalam perkhidmatan, kami telah membantu banyak pemilik rumah dengan keperluan paip mereka. Kami bersemangat dan berpengalaman dalam menangani semua aspek pembaikan dan pemeriksaan kebocoran bumbung. Sekiranya anda mendapati bocor di bumbung anda, itu adalah petanda bahawa anda memerlukan pakar bocor atap untuk menyelesaikan masalah dengan segera. Pasukan pakar di Boon Chye bersedia untuk membantu pemilik rumah yang memerlukan bantuan segera.

Bukan sahaja untuk mengetahui penyebab kebocoran atap, tetapi juga ialah komitmen kami untuk memastikan pasukan pakar bocor atap dengan cepat menghentikan kerosakan dan memperbaikinya dengan cekap. Selain itu, keutamaan kami untuk memastikan kebocoran tidak merebak ke kawasan bumbung lain dan rumah anda yang lain. Kami akan membantu anda dengan pembaikan bumbung rata, jubin dan jenis bocor lain untuk menjimatkan wang anda dan melindungi aset anda pada masa yang sama.

Kami yakin anda akan gmebira dengan perkhidmatan paip kami yang cekap, berkualiti dan professional. Sila hubungi kami untuk mendapat maklumat yang lanjut, kami sangat gembira untuk membantu anda tentang masalah paip anda.
Kenapa Pilih Kami?

Ditubuhkan lebih 30 Tahun

Tiada harga tersembunyi, quotation percuma

Kos yang berpatutan


Tukar ke versi mobile